Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Estrenen 'Empoderades', la cançó participada per més de 70 dones

31675

Aquest divendres ha vist la llum el projecte col·laboratiu que neix de la idea de Làuder, la tècnica de so, música i DJ valenciana i de Mireia Matoses, integrant de Pupil·les, va iniciar el projecte. Es tracta de la cançó titulada 'Empoderades' que compta amb una lletra col·laborativa feta a partir dels comentaris per xarxes de més de 70 dones. Entre Làuder i Matoses han editat els textos per finalitzar la lletra de la cançó, s'hi va unir La Tia Figa, per a aportar la seua veu i creativitat. També han participat el grup de ball Bloody Riot València.

'Empoderades' és una cançó de lletra col·laborativa. La participació ha estat a través d?internet i la difusió ha estat amb el hashtag #EmpoderadesColabo. El projecte neix amb la idea de repensar juntes el concepte d?empoderament personal com a dones. Té com objectiu «trobar de manera individual i col·lectiva allò en què recolzar-nos front a les dinàmiques patriarcals». La lletra s?ha creat a partir de totes les respostes rebudes a la següent pregunta: «Què et fa sentir empoderada?»

L'enregistrament de les veus va ser a càrrec de Raül Uberos; Daniel del Olmo de Periferia Norte, al màster i el mix, mentre que la realització del videoclip ha anat a càrrec d?Antifilm.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.