Setmanari d'informació local - 138 anys

'What's up! Com vas de salut mental?' ha arribat a més de 900 alumnes de les Balears

31709

Més de 900 alumnes i 100 docents de tercer curs d'ESO d'onze instituts i centres de Secundària de Mallorca han participat aquest curs 2018-2019 en el projecte 'What's up! Com vas de salut mental?' de 3 Salut Mental.

Segons ha informat 3 Salut Mental en una nota de premsa, es tracta d'un projecte de sensibilització de la salut mental en l'àmbit educatiu que duu uns anys en marxa a Catalunya, i des del curs 2018-2019 s'ha implementat a Mallorca.

Aquest projecte el desenvolupa a les Illes 3 Salut mental, a través del programa Obertament Balears, específicament dirigit a combatre l'estigma per raons de salut mental.

Un total de 40 cursos de tercer d'ESO d'onze instituts han treballat la salut mental a partir d'unitats didàctiques en àrees com a Biologia, llengua estrangera, llengua catalana, Matemàtiques, Educació física, cultura i valors ètics o Tutoria.

Aquest treball ha conclòs amb la visita d'un activista: una persona que ha explicat el seu testimoniatge de com ha viscut l'experiència de viure un trastorn de salut mental durant l'adolescència o joventut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.