Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos posa ara el punt de mira en la Plataforma per la Llengua

31863

La diputada de Ciudadanos al Parlament, Patricia Guasp, ha presentat dues qüestions al Parlament en les quals sol·licita resposta per escrit al conseller d'Educació, Martí March, sobre les subvencions que ha atorgat el Govern a la Plataforma per la Llengua.

El grup d'extrema dreta ataca ara l'ONG del català després d'haver-ho intentat ja amb els docents i amb altres associacions que promouen la llengua i la cultura com l'Obra Cultural Balear.

Concretament, Guasp ha demanat quina quantitat exacta en concepte d'ajudes i subvencions ha atorgat el Govern a l'entitat Plataforma per la Llengua durant l'anterior legislatura. També, la diputada de Ciudadanos ha demanat si l'entitat ha dut a terme algun estudi, projecte o treball per a la Conselleria d'Educació «amb l'objectiu d'examinar la llengua en la qual s'expressen els alumnes de les Balears a les aules i al pati».

«Des de Ciudadanos Baleares ens preocupa que des del Govern balear s'estigui subvencionant una entitat amb l'objectiu de promoure la imposició monolingüista de la llengua catalana sense promoure les nostres modalitats lingüístiques de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera», ha manifestat la diputada, qui també ha insinuat que aquesta plataforma es dedica a «espiar el comportament lingüístic d'alumnes i professors tant en els patis com al menjador de les escoles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.