Setmanari d'informació local - 138 anys

Carta de Jordi Cuixart: «El nostre empresonament no serà mai la visualització de cap derrota, sinó un pas més cap a la victòria»

31915

El president de l'Obra Cultural Balear, Josep de Luis, va participar aquest diumenge en l'Aplec del Pi de les Tres Branques. Abans, però, va visitar el pres polític Jordi Cuixart.

El president d'Òmnium i de la Federació Llull li va traslladar un missatge per als congregats a l'Aplec del Pi de les Tres Branques que diu textualment:

«Estimadíssima família del Pi de les Tres Branques. Utilitzo el correu de privilegi del nostre president i amic de l'Obra Cultural Balear per enviar-vos una fraternal salutació des de Lledoners en nom dels nou presos i preses polítiques. El nostre empresonament no serà mai la visualització de cap derrota, sinó un pas més cap a la victòria. Sense deixar-nos ningú pel camí i amb el record ben viu per tots aquells que treballen anònimament per la llibertat dels Països Catalans, us demano que no defallim que perseverem i que si el present és de lluita, el futur serà nostre. Sempre endavant!»

Carta Cuixart Aplec Pi de les Tres Branques 2019 by dBalears on Scribd

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.