Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Font de misteris’ emetrà un programa especial des del Parlament

31957

El pròxim dissabte 27 de juliol ‘Font de Misteris’ emetrà en directe i obert al públic el darrer programa d’aquesta setena temporada. El Parlament serà el lloc escollit per la realització d’aquest. Un programa en el qual es coneixeran les històries, misteris i llegendes d’un punt emblemàtic de la ciutat.

A més de l’emissió en directe des del Parlament, l’equip de ‘Font de Misteris’ ha organitzat una activitat gratuïta prèvia al programa. Es tracta d’una ruta fins al Parlament on s’explicarà allò que roman més amagat de la ciutat. L’activitat començarà a les 18.45 h amb una trobada amb el públic al centre de la Plaça Major de Palma, per a les 19.00 h començar la ruta a peu fins al Parlament. Es preveu entrar a les 20.30 h a la Sala de les Cariàtides del Parlament i a les 21.00 h l’inici del programa en directe. A les 23.00 h finalitzarà l’activitat.

Es pot assistir de públic a veure el programa en directe i gaudir de l’activitat. Per fer-ho, només cal enviar el nom complet i el número de DNI al correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com o al WhatsApp del programa 659 166 952.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.