Setmanari d'informació local - 138 anys

Pons compareix aquest dimarts al Parlament per parlar de la subhasta de Son Busquets

32049
Pons donarà compte de les negociacions amb el Ministeri de Defensa. | dBalears/Arxiu

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, compareixerà aquest dimarts a les 16.00 hores a la Sala Verda del Parlament per a donar compte de la situació dels terrenys de la caserna de Son Busquets, després de la decisió del Ministeri de Defensa de treure'ls a subhasta per 45,84 milions d'euros.

Aquesta compareixença també servirà perquè el conseller informi sobre les negociacions dutes a terme entre el Govern i el Ministeri de Defensa sobre els terrenys, tal com va demanar el PP en el registre on sol·licitava la compareixença de Pons.

Per part seva, la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, també compareixerà aquest dimarts a les 10.30 hores a la Sala Verda del Parlament per a donar explicacions sobre el tancament temporal de l'alberg de la Victòria d'Alcúdia, que mantindrà les seves habitacions tancades fins a 2021 per motius de seguretat.

La compareixença de Santiago es produeix després de les peticions registrades per PP i Ciudadanos (Cs), en les quals també reclamen que la titular d'Assumptes Socials informi sobre el pla de mesures del Govern per a resoldre la situació, detalls sobre l'estat de la resta d'infraestructures juvenils que gestiona el Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.