Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 estrenarà la sèrie policíaca 'La Sala' el pròxim dimarts

32105

La cadena de televisió IB3 estrenarà dimarts que ve, 6 d'agost, a les 22.15 hores 'La Sala', una sèrie policíaca que investiga un crim comès per un inspector de policia especialitzat en interrogatoris.

Segons ha informat l'ens públic aquest dimarts, la sèrie, coordinada per la Federació d'Organisme de Ràdio i Televisió Autonòmics (Forta), consta d'una temporada de vuit capítols que han estat creats per Manuel Sanabria i César Arriero.

'La Sala' és un thriller que aborda el misteriós cas de Yago Costa, un inspector de policia especialitzat en interrogatoris que assassina al seu company Luis Cobirán sense motiu aparent. Ara està a la presó i vol que la gent sàpiga per què ho va fer.

Amb l'ajuda de Sara Sibilio, una jove i ambiciosa periodista, anirà rellevant els detalls de la seva carrera. A través de la seva conversa coneixerem, capítol rere capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company.

Tota aquesta informació anirà revelant els motius pels quals va cometre el crim, al mateix temps que es plantejaran nous interrogatoris. IB3 Televisió emetrà dos capítols de 'La Sala' cada dimarts d'agost a les 22.15 hores. Forta ha coordinat el rodatge de la sèrie en la qual han participat nou corporacions públiques de ràdio i televisió amb l'ajuda de productores locals.

La sèrie també està disponible a HBO després que la plataforma adquirís els drets d'emissió el passat primer de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.