Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB: «Estam cansats de veure com l'ultraespanyolisme posa el punt de mira en els mestres i la comunitat educativa»

32123

La UOB Ensenyament condemna «l'atac ultraespanyolista, nazi i feixista» que ha tengut lloc al Col·legi Es Puig de Lloseta, «una conseqüència més de l'odi contra la llengua catalana que han sembrat el rei d'Espanya i els partits del trifatxito, PP, Ciudadanos i Vox, amb el discurs del 'a por ellos'».

Com ha informat la Conselleria d'Educació en un comunicat, aquest centre ha estat l'escenari d'un important atac feixista aquest cap de setmana. Les destrosses han afectat greument dos dels tres edificis del centre i els danys, entre material robat i destrossat, afecta mobiliari, portes, finestres, material informàtic i pissarres i projectors digitals. A més, els atacants deixaren diverses pintades de d'apologia nazi i feixista, com «Arriba España» i «Hitler era el mejor niño».

Aquest dimecres, la UOB ha exigit que les forces de seguretat «investiguin els fets i que els culpables de les destrosses no quedin impunes». «Estam cansats de veure els casos d'agressions i vandalisme perpetrats per l'ultraespanyolisme, que sempre ha tingut en el punt de mira els mestres i la comunitat educativa», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.