Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB de Llucmajor acusa l'equip de govern de «mentir» en relació a la regla de despesa

32211
El portaveu socialista, Gori Estarellas, ha defensat les xifres de l'anterior equip de govern. | PSIB

El PSIB de Llucmajor ha acusat l'equip de govern municipal de «mentir» en relació a la regla de despesa de l'Ajuntament, quan asseguren que s'incompleix aquesta normativa estatal en més de 2 milions d'euros.

El portaveu socialista, Gori Estarellas, ha volgut aclarir que «aquest excés és només de 213.554 euros, derivat d'actuacions urgents no previstes en el pressupost ordinari del 2018», als quals es sumen «657.993 euros que són d'incorporació obligatòria del 2017».

En aquest sentit, Estarellas ha insistit en el fet que «els socialistes hem deixat els comptes de l'Ajuntament sanejats en només quatre anys, passant de 41 milions a 0 euros de deute», tot plegat mentre s'ha augmentat, per exemple, la inversió, passant «de 750.000 euros l'any 2012 a 2.250.000 euros el 2017».

La bona situació econòmica de l'Ajuntament de Llucmajor també es veu reflectida a la caixa, tal com ha explicat Estarellas, on «hi ha hagut 18 milions d'euros, mentre que el consistori compta amb un superàvit de 6 milions d'euros».

Per això, el portaveu socialista exigeix a l'equip de govern «que expliquin d'on treuen les seves xifres», i en tot cas, també els ha demanat que «no malbaratin la bona gestió econòmica que tant ha costat assolir aquests darrers quatre anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.