Setmanari d'informació local - 138 anys

Un mínim de 19 morts i 40 ferits a El Paso (Texas) en un tiroteig en un centre comercial

32213

Un tiroteig en un centre comercial a El Paso, a l'estat de Texas (Estats Units) ha provocat un mínim de 19 morts i 40 ferits. Els resultats del sinistre no són definitius.

La cap de gabinet del batle del municipi, Olivia Zepeda, ha explicat que hi ha «múltiples morts». Les primeres informacions parlaven de diversos tiradors, però de moment la policia de el Paso només confirma la detenció d'un home que aniria armat amb un rifle.

La policia ha identificat el sospitós en custòdia com un «home blanc d'uns vint anys». El sergent Robert Gomez, assegura que ha estat detingut «sense cap incident» i que no creuen que hi hagi altres tiradors en aquest moment.

La cadena local KTSMha publicat una imatge del presumpte autor, confirmada segons les seves pròpies fonts, en la qual s'aprecia a un jove vestit amb camiseta negra, calçons curts i protectors auditius entrant en el centre comercial amb un fusell d'assalt. Testimonis del succés han verificat aquesta descripció a la cadena ABC.

Dels ferits, nou es troben en estat crític i altres dos han estat estabilitzats, segons ha informat un portaveu del centre mèdic Del Sol a la cadena CBS.

L'incident va començar al voltant de les 10 del matí del dissabte, hora local (les 17.00 a Mallorca), quan la Policia va rebre un avís per a intervenir en la zona als afores del centre comercial 'Cielo Vista'.

La Policia del Paso ha donat la situació per «controlada provisionalment» i està investigant si algú més va participar en el tiroteig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.