Setmanari d'informació local - 138 anys

Ses Bubotes anuncien la seva separació definitiva per les acusacions de masclisme

32443

El conjunt musical Ses Bubotes, que ha rebut diverses acusacions de masclisme, ha anunciat aquest dilluns la seva separació definitiva.

«Després de les crítiques rebudes en les darreres hores per part d'una suposada associació que no està creada encara i no existeix cap dada oficial i de la pressió continuada de grups i col·lectius suposadament feministes. El grup ha decidit separar-se indefinidament», han explicat en un comunicat.

El grup comenta de manera irònica que «vist tot això i sumat a la falta de notícies a l'agost, Ses Bubotes ha decidit deixar de fer música per a dedicar-se a muntar un negoci local de crema hidrant unisex, sostenible, i que no experimenti amb animals i que sigui per a tota mena de gent. La crema es dirà BUBOFIN, per a persones amb la pell especialment fina».

Ses Bubotes s'acomiaden dels seus seguidors: «Als nostres fans i seguidores gràcies pel suport que ens heu brindat fins al moment, heu estat la nostra motivació cada dia, ens veiem demà com a darrer dia a Sineu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.