Setmanari d'informació local - 138 anys

Troben centenars de cossos sense sepultar en unes sales del cementeri de Manacor que portaven anys sense obrir-se

32623

Centenars de cossos sense sepultar i caixes amb restes òssies han estat trobats al cementeri de Manacor, dins d'unes sales que portaven anys sense obrir-se.

Segons han informat fonts de l'Ajuntament de Manacor, dos regidors de l'actual equip de govern varen trobar els cossos per casualitat en una visita al cementeri.

Segons les fonts consultades, el funcionari del cementeri va morir fa dos anys i el seu successor mai no va tenir les claus d'aquestes sales.

La hipòtesi que s'estudia des de l'Ajuntament és que tant els cossos com les restes òssies es varen dipositar en aquestes sales arran d'una reforma del cementeri a principis dels anys 80. Segons el consistori, els cossos podrien haver-se dipositat aquí temporalment però per causes que es desconeixen, mai no varen tornar als seus nínxols.

Després de la troballa, els responsables actuals de l'Ajuntament posaran el cas en coneixement de les autoritats i treballaran per identificar els cossos. A més, des de l'Ajuntament han avançat que demanaran «responsabilitats polítiques».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.