Setmanari d'informació local - 138 anys

L’equip de govern de Cort expressa el seu «màxim suport» a la gestió d’EMAYA durant l’anterior legislatura

32639

Arran de la investigació judicial oberta i de les notícies publicades als mitjans de comunicació, l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma, ha expressat el seu «màxim suport» a la gestió que es va dur a terme a EMAYA durant la passada legislatura.

«L’equip de govern dóna suport a la gestió que féu durant l’anterior mandat a EMAYA la llavors responsable de l’empresa municipal Neus Truyol i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sosteniblitat i l’anterior gerent de l’empresa pública, Imma Mayol», així ho han remarcat des del consistori.

L’Ajuntament de Palma recorda que actualment ha de respectar el secret de sumari dictat sobre aquesta investigació judicial i i es compromet a facilitar més informació a l’opinió pública tan aviat com el jutge dicti l’aixecament del secret.

L’Ajuntament i EMAYA reafirmen la seva màxima col·laboració amb les autoritats judicials, en base als principis de transparència i responsabilitat institucional.

A més, l'equip de govern assegura que durant la darrera legislatura «no s’ha comès cap tipus d’irregularitat i que sempre s’ha obrat i vetllat per l’interès general, el bé comú, i la protecció del medi ambient».

En aquest sentit, l’equip de govern ha volgut recordar que durant l’anterior legislatura es treballà intensament i de forma prioritària des d’EMAYA per protegir el medi ambient i eliminar abocaments, una acció que no es produí durant anteriors mandats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.