Setmanari d'informació local - 138 anys

Nitx de l'Art 2019

32677

Aquest passat divendres 23 d’agost s’han inaugurat les diverses exposicions repartides per tot el poble de Felanitx que, com cada any, durant tres dies conformen la Nitx de l’Art.

En l’edició d’enguany, a la Nitx de l’Art 2019, s’han pogut visitar exposicions d’arts plàstiques, escultures, fotografia, àudiovisuals, ceràmiques, concerts de música, performances, etc. Repartides en espais com ara la Casa de Cultura, l’espai Jaume Canet, Parròquia de sant Miquel, Mart Galeria, Bennàssar Fotografia, Can Cabestre, Taller de Ceràmica can Vermell, Galeria Andrew Potter, Sa Protectora, Fundació Barceló, Naturaleza, Galeria Roy, Taller Stanislas Carrelet, Can Vent, i espais adherits com ara Can Soler, Espai Vers Endins, Cas Solleric, La Galereta, 4Cantons o Can Ramis.

Així mateix, diverses accions al carrer com ara Escultures d’Anatoly Neznanov a la plaça de Sa Font de santa Margalida, Pintura mural 'Paradís perdut, el salvem?', Nitx live session de música electrònica, Exprésate a la plaça d’es Sitjar, entre d’altres.

dBalears ha tengut l’oportunitat de visitar, entre d’altres, l’espai Vers Endins on s’ha presentat el videoclip 'M’ets cos', de Joan Miquel Artigues i Gaizka Taro, del nou disc 'Despulla’t, eixampla’t, somriu!' amb l’exposició d’Aníbal Ferrer.

Una de les actuacions més destacades, a la plaça de sa Font de santa Margalida, ha estat la performance/site specific 'Sanoj' de Joan Miquel Artigues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.