Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba una nova edició de la FIET amb l'estrena absoluta d'onze espectacles

32803

Arriba una nova edició de la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. La dissetena edició de la FIET es durà a terme entre el 17 i el 20 d'octubre a Vilafranca de Bonany, poble que tornarà a convertir-se en tot un escenari de teatre ple de vida i on els carrers i places respiraran arts escèniques.

La FIET acollirà professionals, companyies i programadors de les arts escèniques de les Balears, de l'Estat i de diferents països europeus, destacant-ne una oferta única i diferenciada de teatre, circ i dansa dirigida al públic familiar.

Aquest diumenge, primer de setembre, durant la Fira del Meló es vendran els primers abonaments de la FIET a uns preus molt especials. «Els abonaments per a 10 entrades es vendran a 45 €, un preu molt reduït i assequible per als primers espectadors. La FIET té com a criteri acostar el teatre als infants i als pobles de Mallorca i és per això que aposta per oferir uns preus a l'abast de la ciutadania», han explicat els organitzadors.

Estrenes

Cal destacar que entre les obres elegides per a conformar el programa de la FIET 2019 hi ha onze obres que seran d'estrena absoluta a Vilafranca, són:

- 'On és quan no hi és?' de la companyia Coma 14 (Illes Balears) - 'Ella Balla' de Las Mosquitas Muertas (Illes Balears) - 'La màquina gramòptica universal' de Marino e Marini (Illes Balears) - 'Rodamons' de Viatge al Món de n'Aina (Illes Balears) - 'Trencaclosques a la Mar' de la companyia Trencaclosques (Illes Balears) - 'Hamelí' de Xip Xap Teatre (Catalunya) - 'Moby Dick' del Centre de Titelles de Lleida (Catalunya) - 'Pigs' de la companyia Campi Qui Pugui (Catalunya) - 'Zoom' de la companyia MOV-I-MENTS (Catalunya) Work in progres - 'Pinochio' de Gorakada Teatro (País Basc) - 'Nautilus 2000 llegües de viatge submarí' de la cia La Negra (País Valencià)

En total, es representaran a la FIET 2019 una cinquantena d'espectacles de companyies de les Balears, Catalunya, Andalusia, Madrid, País Valencià, La Rioja i el País Basc, repartits entre diferents espais escènics del poble de Vilafranca entre el 17 i el 20 d'octubre de 2019.

La FIET és organitzada per Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Balears amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca, la Cofae, el Ministerio de Cultura, la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, l'Institut d'Estudis Baleàrics i el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.