Un total de 38 forns de Palma participaran, entre l'11 de setembre i el 27 de novembre, en la cinquena edició de la Ruta del Llonguet, que aquest any amplia la seva oferta incorporant el llonguet ecològic i sense gluten.
En la presentació, que ha tengut lloc aquest divendres, han participat el batle de Palma, José Hila, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, el gerent de l'Associació de Forners i Pastissers de Balears, Josep Magraner, i el director general de Comerç del Govern, Miquel Piñol.
La ruta, organitzada per l'Associació de Forns i Pastisseries de les Balears, comença aquest any més tard (altres anys ho feia a l'agost), ja que aquest era un mes amb poques vendes. En aquesta edició, no obstant això, obren el ventall a un nou públic, els turistes que vénen entre octubre i novembre. Magraner creu que això suposarà una «bona oportunitat» per a «donar-los a conèixer la gastronomia de Ciutat».
Des de Cort han explicat que el preu de la promoció es manté (tres euros per un llonguet i una beguda) tots els dimecres durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d'entrepans que inclou l'oferta. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació ha destacat que aquesta iniciativa «neix del mateix teixit productiu (de l'empresariat local) amb la finalitat de fer difusió i promoció de les empreses de forn i pastisseria de ciutat».
Prop de 40 forns de Palma participen en la 5a Ruta del Llonguet

Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).