Setmanari d'informació local - 138 anys

Ha mort el cantant alcoià de fama internacional, Camilo Sesto

33045
GRAF8192. MADRID (ESPAÑA), 08/09/2019.- El cantante español Camilo Sesto ha fallecido la pasada noche a los 72 años, según se ha anunciado en su cuenta de la red social Twitter. En la fotografía, Camilo Sesto durane los premios La Musa en el auditorio James L. Knight Center en Miami, Florida (EE.UU.), el 19 de octubre de 2017. EFE/Giorgio Viera | GIORGIO VIERA

El cantant i compositor Camilo Sesto ha mort la matinada de diumenge als 72 anys. Així ho han comunicat persones properes a l'artista a través dels seus comptes oficials a les xarxes socials.

De moment no se saben les causes de la mort.

L'artista, nascut a Alcoi, va iniciar la seva carrera musical a la dècada dels 60, tot i que la fama i l'èxit no li van arribar fins anys més tard.

Himnes com 'Vivir así es morir de amor', o 'Pérdoname' el varen conduir a ser un ídol de masses a la dècada dels 70 del segle passat.

D'ell també es recorda la representació de l'òpera rock 'Jesucristo Superstar'.

Camilo Sesto ha venut més de 180 milions de discos i va posar punt final a la seva trajectòria musical l'any passat amb un àlbum simfònic i recopilatori dels seus 50 anys als escenaris.

La presentació d'un recopilatori de versions simfòniques i duets amb Marta Sánchez, Pastora Soler i Mónica Naranjo, entre d'altres, va ser una de les darreres aparicions públiques d'aquest cantant amb un talent només a l'altura de la seva extravagància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.