Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvem Portocolom registra més de 2.000 al·legacions contra la modificació urbanística que permetrà hotels al nucli històric

33091

La plataforma ciutadana Salvem Portocolom ha registrat a l'Ajuntament més de 2.000 al·legacions contra la modificació puntual del Pla General de Felanitx que permet la implantació de més places turístiques al nucli històric de Portocolom.

Segons ha informat la plataforma en una nota de premsa aquest dimarts, l'al·legació va començar a distribuir-se el passat 17 d'agost i tres setmanes després ha aconseguit la signatura de més de 2.000 persones, de manera que s'han mostrat «molt satisfets» amb la resposta ciutadana.

Salvem Portocolom assegura que ara l'Ajuntament obrirà un període per a estudiar les al·legacions i decidir si les accepta o no. Aquestes al·legacions demanen al consistori que mantengui l'actual índex d'intensitat turística, que permet, han explicat, implantar una plaça turística per cada 60 metres quadrats en edificis anteriors a l'any 1940.

En aquest sentit, des de la plataforma han recordat que la proposta municipal pretén rebaixar l'índex a una plaça per cada 30 metres quadrats, i encara que només afectava a projectes en el nucli antic de Felanitx, finalment l'Ajuntament va decidir incloure Portocolom, on, segons apunten, la mesura tendria un impacte «molt important» sobre els nuclis històrics de Sa Capella i Sa Duana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.