Setmanari d'informació local - 138 anys

Sonia Vivas creu que Vox podria posar les Balears en alerta gihadista per tenir Fulgencio Coll com a cap visible a Palma

33317

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha manifestat aquest dijous que creu «fermament» que Vox podria posar les Balears en alera gihadista per permetre que Fulgencio Coll «no només fos cap de llista, sinó que sigui el portaveu del partit a l'Ajuntament i el cap visible del partit a Palma».

Vivas ha explicat que Coll «va ser mà dreta de José María» a la Guerra de l'Iraq i cap de la Brigada Multinacional Plus Ultra II, «on es varen cometre crims de guerra -en 2014 es va publicar un vídeo amb militars d'aquesta brigada apallissant detenguts a la zona de l'Afaganistan- dels quals encara no s'han donat explicacions».

Segons explica la regidora, Coll va ser «el màxim responsable del que passava aquí» i per això critica que Vox permeti que una figura com la seva tengui responsabilitats polítiques a Palma, «la setena ciutat més important d'Espanya». «Ens col·loca a tots en una situació de risc», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.