Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Antiautopista critiquen que la rotonda de l'autopista Llucmajor-Campos «no té estudi d'impacte ambiental»

33333

La Plataforma Antiautopista ha criticat aquest dijous que la rotonda de 5 hectàrees de superfície que s'està executant en l'autopista de camps «no té estudi d'impacte ambiental». Segons han considerat en una nota de premsa, l'obra «desfigurarà irreversiblement» el pinaret de Puigcerver, que és «un dels racons més bells» de la carretera entre Campos i Llucmajor.

«La infraestructura s'executa sobre un entorn en què existeixen elements de gran valor antropològic, històric i cultural i aquest monstruós pop d'asfalt i formigó és un dels elements més desmesurats i més innecessaris del projecte d'autopista», han argumentat. La plataforma ha insistit que l'assumpte és «especialment greu» perquè la infraestructura «s'executa en un terreny paisatgísticament valuós i sense el preceptiu estudi d'impacte ambiental».

Tal com han recordat, l'estudi d'impacte ambiental (EIA) del projecte en execució és estrictament el que es va aprovar sota el govern del PP en la legislatura 2011-2015 i «no es correspon a una obra que, en aquest tram, ha sofert una modificació substancial, ja que ha passat de 50 a 250 metres d'amplària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.