Setmanari d'informació local - 138 anys

El parc de la Riera de Palma acull avui dissabte la IV Fira de les Cultures

33569
El parc de la Riera de Palma acull la Fira de les Cultures. | dBalears/Arxiu

El Parc de la Riera de Palma acollirà aquest dissabte la quarta edició de la Fira de les Cultures que té com a objectiu «reflectir la pluralitat i diversitat de les més de 170 cultures que conviuen a la ciutat».

Així va presentar la fira la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, qui va afegir que la fira «és un punt de trobada i confluència per a totes les cultures de la ciutat».

Segons va explicar Vivas, les 23 cultures representades mostraran la seva gastronomia amb productes típics, artesania, actuacions musicals, danses folklòriques i tallers.

En concret, les activitats es duran a terme des de les 10.00 hores fins a les 23.00 hores i s'instal·laran 29 parades informatives, es faran vuit actuacions musicals, 16 demostracions de ball tradicional i fins a 14 tallers.

L'Ajuntament, mitjançant la regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, destinarà un total de 20.149,59 euros per a l'organització i difusió de l'esdeveniment, tasques de logística, lavabos químics, contractació del servei d'assistència sanitària d'emergència, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.