Setmanari d'informació local - 138 anys

Cinemacat continua i incorpora cinema infantil a la seva programació

33701

El projecte de cinema en català a les Balears Cinemacat continua aquest curs amb un nou format en la programació i moltes novetats.

Cinemacat és un projecte de l’Obra Cultural Balear, amb el suport de Direcció General de Política Lingüística, amb què es pretén aconseguir una programació estable de cinema en català de qualitat arreu de les Illes.

Després de l’èxit obtengut durant la primera temporada de Cinemacat, amb 24 projeccions en català o subtitulades en català a CineCiutat, l’OCB anuncia ara la incorporació de pel·lícules doblades en català per a infants amb la iniciativa CineCiutat Nins.

A més, l'entitat ha anunciat que la setmana que ve sortiran les novetats per a la programació d'adults.

L’oferta infantil en la nostra llengua comença aquest dissabte amb la pel·lícula ‘Tabaluga i la princesa de gel’ i continuarà fins al mes de març amb una pel·lícula un dissabte de cada mes.

‘Tabaluga i la princesa de gel’

El jove i adorable drac Tabaluga no sap escopir foc així que intenta aprendre’n. Un dia, el sinistre Arktos el convenç per a viatjar fins al seu regne, al cel. Allà, Tabaluga coneix Lilli, la princesa de gel. El seu amor ajudarà a alliberar, a la fi, les seves flames?

La pel·lícula es basa en els contes de Tabaluga, escrits pel cantant alemany Peter Mafay, creador de la fundació Tabaluga d'ajuda a nins i adolescents amb problemes socials greus o discapacitats.

Aquesta primera projecció serà el dissabte 5 d'octubre a les 16.45 h a CineCiutat amb un preu de 4 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.