Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal (MÉS) posa en marxa 'L'oficina del senador' per atendre els requeriments de la ciutadania

33749
El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, estrenarà aquest dilluns 'L'oficina del senador'. | MÉS per Mallorca

El senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, estrenarà aquest dilluns 'L'oficina del senador', un espai d'encontre amb la ciutadania. Segons Vidal, la intenció és traslladar al Senat una acció que veritablement respongui als interessos i reivindicacions dels ciutadans. «Durant massa temps la política ha estat allunyada del carrer i hem de revertir aquest paradigma», ha assegurat.

En aquest sentit, el senador ecosobiranista aposta per «obrir canals de comunicació directa i a peu de carrer amb dos objectius: recollir les inquietuds i alhora poder retre comptes». De fet, segons ha assegurat MÉS, en només dos mesos Vidal s'ha convertit en el senador més actiu de tots els senadors de les illes. Fins i tot, també «ha traslladat al Senat més iniciatives que la majoria dels diputats triats a les Balears».

«Des de MÉS per Mallorca tenim ben present a qui ens devem. Som l'únic partit amb estricta obediència illenca i això ens dóna molta llibertat per actuar únicament en defensa de les illes i no actuar des d'una visió partidista com fan els partits d'àmbit estatal», ha assegurat el senador.

Vidal ha destacat que la millor manera de poder fer feina en defensa de les illes Balears és atenent a les problemàtiques reals. «Els representants públics no podem perdre el contacte directe amb la gent. Conèixer els seus problemes i preocupacions és fonamental per poder aportar solucions concretes», ha assenyalat.

L'oficina del Senador atendrà al públic cada dilluns en horari de 10 a 13 hores. L'oficina està ubicada a l'edifici Ramon Llull (edifici administratiu del parlament de les Illes Balears ubicat al carrer palau Reial). Les cites han de concertar-se a través de dos correus electrònics: vicenc.vidal@senado.es i atrobat@parlamentib.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.