Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell i la UIB impulsen una càtedra de Turisme, Cine i Multimèdia

33811

El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han acordat aquest dimarts impulsar la càtedra de Turisme, Cinema i Multimèdia, després de la reunió entre el conseller de Turisme i Esports de Mallorca, Andreu Serra, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet.

Segons ha detallat el Consell, l'objectiu d'aquesta càtedra serà fomentar el desenvolupament d'activitats formatives, culturals i de recerca, entre la indústria del cinema i la del Turisme a Mallorca, a més de crear coneixement sobre aquestes interrelacions. La iniciativa serà impulsada per la Fundació Mallorca Turisme a través de la Mallorca Film Commission.

D'altra banda, el Consell de Mallorca invertirà 12.000 euros en el projecte de la UIB «Realitat museística i diàleg euroregional» mitjançant el qual s'elaborarà un estudi de museus d'Història, Art Contemporani, Etnologia i Arqueologia a les Balears, Catalunya i Occitània. El projecte de col·laboració tenen l'objectiu d'impulsar Mallorca com a destinació cultural.

A més, el Departament de Turisme i Esports i la UIB també han valorat la possibilitat d'iniciar un projecte de col·laboració perquè els estudiants puguin realitzar pràctiques extracurriculars en la Fundació Mallorca Turisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.