Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell contractarà 52 persones amb el programa SOIB Visibles 2019

33851

El Consell de Mallorca s'ha compromès a impulsar la contractació de treballadors mitjançant els programes d'ocupació que gestiona el Servei d'Ocupació de les Balears (SOIB). Així, l'administració insular contractarà a un total de 52 persones mitjançant el programa SOIB Visibles 2019 que tramita el Govern.

D'aquesta manera, s'ha acordat en una reunió celebrada aquest dimecres entre la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. Així, aquesta setmana es faran públiques les ofertes disponibles en la web del SOIB, i els nous treballadors s'incorporaran als diferents departaments i organismes autònoms del Consell a la fi de novembre, amb un contracte de sis mesos de durada per a executar obres o serveis d'interès social a Mallorca.

Aquest programa d'ocupació en el Consell el coordina el Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local. El Departament que més places oferirà és el de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, amb 25, de les quals 17 són per a l'àrea de Patrimoni. En el cas de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, s'ofereixen llocs de treball per a 16 persones. Per part seva, la direcció insular de Cooperació Local i Caça compta amb sis vacants per a aquest programa (una d'elles en el Servei de Caça).

El Departament d'Hisenda i Funció Pública contractarà quatre persones i Sostenibilitat i Medi Ambient, una. Poden optar a les ofertes les persones que hagin estat aturades durant, almenys un any en els últims 18 mesos i que siguin majors de 30 anys. Aquesta és la primera vegada que aquest programa està disponible per a les persones menors de 35 anys.

SOIB Visibles està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014- 2020. En aquesta convocatòria es destina 381.178 euros al Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.