Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva selecciona 50 agents d'assistència telefònica per al turoperador TUI

33923
Imatge d'una jornada de selecció de personal del turoperador TUI. | PALMAACTIVA

El proper dimarts 22 d'octubre PalmaActiva organitzarà una jornada de selecció de personal per al touroperador alemany TUI, que necessita contractar 50 agents per a treballar en el seu centre d'assistència telefònica.

Tal com ha explicat l'Ajuntament, les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants.

Aquesta és la cinquena jornada de selecció de personal que realitza PalmaActiva amb aquest touroperador alemany. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta col·laboració amb TUI, que els darrers anys també ha participat a les fires d'ocupació que organitza PalmaActiva.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de l'oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció per currículum si les persones candidates compleixen els requisits i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai a les seves instal·lacions per poder fer les entrevistes de feina.

Les tasques d'aquests llocs de feina són les següents:
· Atendre les trucades telefòniques i correus electrònics, sms i xat dels clients.
· Gestionar les consultes generals dels clients, reclamacions i reserves d'excursions.
· Proporcionar informació i assessorar els clients sobre qualsevol consulta que tinguin respecte al seu destí de vacances.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.