Setmanari d'informació local - 138 anys

El Mar i Terra acull l’estrena a Palma de 'Senyoreta Júlia'

33987

El Teatre Mar i Terra acollirà l'estrena a Palma de 'Senyoreta Júlia', amb espectacles els propers divendres i dissabte a les 20:00 hores, i diumenge a les 19:00 hores.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha presentat aquest dimarts l'obra acompanyat dels membres del Somni Produccions, Joan Porcel, Agnès Llobet i Xavi Frau, i ha explicació que aquesta obra cerca promoure el pensament crític.

L'espectacle forma part del programa municipal 'Escena', destinada a la promoció i difusió de les produccions professionals locals. En concret, de setembre a febrer hi ha programats set espectacles i 'Senyoreta Júlia' és el segon.

'Senyoreta Júlia' és una adaptació d'un dels clàssics més representats d'August Strindberg. L'obra aborda la culpa, la derrota, la diferència de classes, però també els desitjos, el feminisme i la lluita de gènere. És el retrat de les conseqüències derivades de les herències dels segles passats i on els desitjos, el joc de poder i la diferència de classes provoquen uns conflictes que el temps no es capaç de curar.

La venda d'entrades anticipada es pot realitzar a palmacultura.cat, dimecres a divendres de 16.30 a 21.30 al Teatre Mar i Terra i una hora abans de començar la funció a les taquilles d'aquest teatre municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.