Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal reitera que a Espanya existeixen presos polítics

34011

El senador per Balears de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha reiterat aquest dimecres al Parlament que a l'Estat espanyol existeixen presos polítics i que confia que el Tribunal d'Estrasburg considerarà que els procediments del judici als polítics catalans no s'ha duit a terme «així com és degut».

Així s'ha expressat el senador després que el PP al Parlament de les Balears hagi registrat una petició per a demanar la reprovació de les declaracions de Vidal en les quals demanava la llibertat per als presos polítics catalans.

A més, Vidal també ha reiterat les seves afirmacions en les quals considerava que la transició espanyola «no ha estat modèlica» i ha afegit que ara vol una «democràcia madura i que superi el marc del 78». Així mateix, també ha considerat que «no es pot desvincular al franquisme de la història de la transició».

Per part seva, el portaveu adjunt del PP, Antoni Costa, ha argumentat, després de la junta de Portaveus del Parlament, que aquestes declaracions són «reprovables» i ha recordat que el senador Vidal representa al Parlament de les Balears.

D'altra banda, Costa ha considerat que mitjançant aquesta PNL podran comprovar si el PSIB considera que aquestes declaracions han de ser reprovades, o si per contra romandran en «una situació d'indefinició» respecte a aquest conflicte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.