Setmanari d'informació local - 138 anys

VOX demanarà la il·legalització dels partits «independentistes» del Parlament

34025

El partit d'extrema dreta al Parlament de les Balears, VOX, ha registrat aquest dimecres una Proposició No de Llei (PNL) en la qual instarà al Govern d'Espanya a posar en marxa els mecanismes «oportuns» per a il·legalitzar als partits «independentistes», argumentant que aquests xoquen amb l'article 2 de la constitució espanyola que parla de la «unitat indivisible de la nació espanyola».

Així s'ha expressat el portaveu de VOX al Parlament, Jorge Campos, després de la Junta de Portaveus, on ha indicat, també, que s'ha presentat la mateixa PNL en tots els parlaments d'Espanya on VOX té representació. Així mateix, ha considerat que els partits que «obertament no respecten l'ordre constitucional i no estan d'acord amb les sentències dels alts tribunals» han de ser il·legalitzats. A més, Campos ha assenyalat a MÉS com principal afectat.

Per part seva, el portaveu adjunt del PP al Parlament, Antoni Costa, ha considerat que ser independentista «no és un delicte» i ha argumentat que el que s'ha de castigar són les accions que es puguin dur a terme fora de la legalitat.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.