Setmanari d'informació local - 138 anys

Liquid Media descarta prorrogar fins el 2021 el contracte d'informatius d'IB3

34117

Liquid Media SLU ha comunicat a l'ens públic de radiotelevisió de les Balears (IB3) la seva intenció de no prorrogar fins el 2021 el contracte d'informatius, que venç al febrer de 2020, per la qual cosa s'haurà de licitar un nou contracte.

Segons han confirmat fonts d'IB3, Liquid va anunciar divendres passat la seva negativa a ampliar per segona vegada el contracte, que es va signar el 2017 per dos anys i que contemplava fins a dues pròrrogues d'un any.

El contracte inclou els informatius de ràdio i televisió, els butlletins horaris, les desconnexions de Pitiüses i Menorca i els programes 'Zoom', 'Illes i Pobles' i 'Meteo', així com la web d'IB3 Notícies.

D'aquesta manera, l'ens públic ha de licitar un nou contracte que hauria d'adjudicar a principis de 2020, perquè el nou adjudicatari entri al març. Les fonts consultades consideren probable que la pròpia Liquid Media torni a optar al concurs. En qualsevol cas, el servei no serà interromput en cap moment.

Els nous plecs contemplaran la subrogació del personal i també recolliran formalment l'increment en les nòmines vinculat a l'IPC que els treballadors havien pactat amb l'anterior adjudicatària, Central Broadcaster Media (CBM), al qual Liquid Media es va veure obligat tot i que no estava contemplat inicialment en la càrrega econòmica del contracte. Aquest assumpte va ser una de les reivindicacions d'una vaga de treballadors a principis del 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.