Setmanari d'informació local - 138 anys

Flassaders acollirà la celebració de l'Orgull Trans

34187

El centre social Flassaders acollirà aquest divendres alguns dels actes de celebració de l'Orgull Trans, que se celebra durant tot el mes d'octubre. Una desena d'empresaris locals i dues associacions LGTBI de ciutat s'encarreguen de l'organització de la festa que compta amb el suport logístic de l'Ajuntament de Palma.

Des de l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI la seva regidora, Sonia Vivas, destaca que «l’obligació del consistori és fer costat a la ciutadania i a aquests empresaris i associacions que han donat una passa endavant per reivindicar el seu paper a la societat». Vivas recorda que Palma és «una de les ciutats europees que més beneficis generen amb el turisme LGTBI, una realitat de la qual no se'n parla però que hi és present».

L'Ajuntament cedirà les instal·lacions del centre Flassaders perquè es dugui a terme la celebració, que estarà oberta a tots els ciutadans que hi vulguin assistir. A les 19 h començaran els actes amb la lectura d'un manifest, llavors es duran a terme diferents performances, actuacions musicals i de ball, així com d'altres espectacles reivindicant la diversitat.

La iniciativa neix del teixit social i associatiu LGTBI de ciutat que, per primera vegada, s’ha coordinat amb els empresaris locals per a organitzar aquesta celebració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.