Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 Televisió estrena en primícia el documental 'Ciutats dels morts'

34219

IB3 estrenarà dilluns (22.55 h) el documental 'Ciutat dels morts' del cineasta Miguel EeK i coproduït per IB3 i Mosaic. Aquesta serà la primera vegada que el documental es veurà a televisió i ho farà com a protagonista del programa L'Hora D. ‘Ciutat dels morts' és un film sobre la mort interpretada pels vius. Per a fer-ho, s'endinsa en les històries dels que conviuen dia a dia amb la mort: els treballadors del cementeri de Palma.

La peça de Miguel Eek es convertirà en el tercer documental que emetrà el programa L'Hora D que estrenà nova temporada amb 'Els ulls s'aturen de créixer'. Just en acabar l'emissió, IB3 Televisió emetrà 'Vida i mort d'un arquitecte' també de Miguel Eek. Un documental que investiga el sòrdid assassinat el 1968 de Josep Ferragut, un dels arquitectes més destacats de la història de Mallorca.

La projecció d'IB3 de 'Ciutat dels morts' no serà l'única ocasió per gaudir del documental, ja que un dia abans, el diumenge 27 d'octubre participarà en l'Evolution International Film Fest (17.30 h a la Sala 2 de Cineciutat) i el primer de novembre al Menorca Doc Fest.

'Ciutats dels morts' ha participat, a més, en una dotzena de festivals internacionals com ara FIPADOC Biarritz (França), DOXA Documentary Film Festival Vancouver (Canadà) i el DOCFEED Documentaire Festival (Holanda) i en l'àmbit nacional, a l'Atlàntida Film Fest i al Seminici de Valladolid. La peça ha estat premiada als festivals Makedox Skopje (Macedònia) i al Firenze Film Fest (Itàlia).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.