Setmanari d'informació local - 138 anys

La policia espanyola permet la paradeta de Vox i prohibeix la de l'ASM

34239

Aquest matí, els membres de l'ASM han vist amb indignació com a pocs metres d'on cada dissabte instal·len la seva paradeta informativa al carrer Sant Miquel de Palma, els membres del partit d'ultradreta Vox, han situat la seva paradeta, mentre que l'Ajuntament de Palma ha suspès per a aquest dissabte el permís per instal·lar la taula informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, que té concedit per a tots els dissabtes d'enguany.

El motiu que al·lega Cort és la petició que els ha arribat de la Policia espanyola per «la coincidència amb una manifestació que ha de transcórrer pel carrer de Sant Miquel». Pel que sembla, la manifestació en qüestió seria la convocada per un grup espanyolista i que compta amb l'adhesió de sindicats de policia i de guàrdia civil, com el Sindicat Unificat de Policia, el Sindicat Professional de Policia, la Confederació Espanyola de Policia, la Unió Federal de Policia, l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, la Unió de Guàrdies Civils i l'Associació Espanyola de Guàrdies Civils.

La policia espanyola, una vegada més, fa parts i quarts i, una vegada més, pren una decisió política disfressada de decisió securitària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.