Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem celebra que Iglesias enceti la campanya electoral a Palma

34287

La portaveu adjunta d'Unides Podem al Parlament, Esperança Sans, ha celebrat que el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, arrenqui la campanya electoral per als pròxims comicis del 10 de novembre amb un acte a Palma. «Ens alegra molt tenir el privilegi que s'iniciï aquí», ha dit.

Sans ha recordat que l'acte de campanya serà aquest divendres, 1 de novembre, i ha concretat que es durà a terme en el Palau de Congressos de la capital mallorquina i començarà a les 11.30 hores. A l'esdeveniment assistiran la secretària general de Podem a les Balears i consellera d'Agricultura i Pesca, Mae de Concha; el vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Juan Pedro Yllanes; i les candidates al Congrés per les Balears, Antònia Jover i Lucía Muñoz. A més, els candidats al Senat per Mallorca, Beni Aguiló i Alfonso Rodríguez, també hi seran.

«Ens trobam en la setmana d'inici de campanya electoral a causa de la irresponsabilitat de Pedro Sánchez, el país està paralitzat, sense pressupostos i sense un Govern estable, la tancada de portes cap a la nostra formació sol ens indica que qui mou els fils d'aquest país són els poderosos de la CEOE», ha criticat Sans. Així, la portaveu adjunta parlamentària de la formació habitada ha indicat que «el full de ruta» d'Unides Podemos és «governar per a la gent» i, en aquest sentit, ha justificat que «ja s'està fent a les Illes».

Periodistes agredits en una manifestació

Sans, d'altra banda, ha destacat que des d'Unides Podems, «condemnen enèrgicament l'agressió de dos periodistes de les Illes que varen sofrir el cap de setmana durant una manifestació a favor de la unitat d'Espanya». «Només fan el seu treball i no té cap sentit l'agressió», ha criticat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.