Setmanari d'informació local - 138 anys

La Mallorca Film Commission celebra una jornada per a crear sinergies amb la indústria audiovisual xinesa

34295

La Mallorca Film Commission ha organitzat unes jornades en el marc de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF) amb l'objectiu de crear sinergies entre el sector audiovisual xinès i el mallorquí.

Segons ha informat aquest dilluns el Consell, la Mallorca Film Commission ha fet possible que l'equip de la pel·lícula xinesa 'The Priestess', que s'estrena aquest dilluns a les 19.30 hores en el CineCiutat, es desplaci fins a Palma. Es tracta d'una producció originària de Fu Zhou, una ciutat situada a la província de Jiangxi, dirigida per Joe Chow, i és el primer llargmetratge que representa la cerimònia xinesa de sacrifici 'Big Nuo'.

En aquest sentit, el conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, ha considerat aquest dilluns que la presència de la pel·lícula en el festival mallorquí i la presència «d'aquesta important delegació de cineastes xinesos, és un pas més en l'estratègia de vincular Mallorca i la Xina a través del cinema».

Així mateix, Serra ha indicat que aquesta iniciativa pretén potenciar «el coneixement dels atractius de Mallorca» en aquest país, que ha considerat que «comença a ser un dels grans mercats emissors del turisme internacional».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.