Setmanari d'informació local - 138 anys

El Born acull a partir d'aquest dimecres l'exposició del certamen Art Jove de Còmic

34349

L'exposició de l'obra dels finalistes del certamen de l'Art Jove de Còmic 2019, que organitza l'Institut Balear de la Joventut, s'inaugurarà aquest dimecres a les 19.00 hores en el passeig del Born i es podrà visitar fins al dia 15 de novembre en el marc del festival internacional del còmic de Mallorca, el Còmic Nostrum.

Segons han informat des de la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports, de qui depèn l'Institut Balear de la Joventut, també estarà exposat un fragment de l'àlbum 'Sota el cel vermell de Mart', de Gonzalo Aeneas i Enric Pujadas, que va ser l'obra guanyadora del Art Jove de Còmic 2017.

Després de la inauguració, a partir de les 20.00 hores, es farà públic el títol de l'obra guanyadora del certamen d'aquest any al pati del Casal Solleric. Els dibuixants i guionistes que disputen la final són José Antonio Menes, Tomeu Riera, Jaume Font, Marina dels Àngels Ferragut i Jofre Urgelés, Ana Sainz, Jaume Vadell i Lucía Pastor i José Ángel Gómez.

El premi està dotat amb 7.000 euros dels quals, 2.000 euros corresponen al primer premi en metàl·lic, 1.500 al concepte de drets d'autor i 2.500 a la publicació de l'obra guanyadora. Estan prevists també dos segons premis de 500 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.