Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 celebra el dimarts un debat a sis amb els candidats de PSIB, Unides Podem, Cs, PP, Vox i MÉS-Esquerra

34377

L'ens públic de radiotelevisió de Balears, IB3, emetrà el dimarts a les 22.00 hores un debat a sis amb els caps de llista al Congrés de PSIB, Unides Podem, Cs, PP, Vox i MÉS-Esquerra. Segons ha informat IB3, el debat s'emetrà simultàniament per televisió i ràdio, i serà conduït per la periodista Elena Gregori.

El debat durarà 90 minuts i es dividirà en blocs temàtics. L'ordre d'intervencions serà consensuat prèviament amb els representants dels partits. Els caps de llista al Congrés són, pel PSIB, Pere Joan Pons; per Unides Podem, Antònia Jover; per Cs, Joan Mesquida; pel PP, Margalida Prohens; per MÉS-Esquerra, Guillem Balboa; i per Vox, Antonio Salvà. Excepte el representant de Vox, tots varen ser candidats en les eleccions del 28 d'abril.

IB3 també emetrà el dilluns el debat estatal entre els cinc principals candidats a la presidència del Govern espanyol, organitzat per l'Acadèmia de la Televisió, amb els líders de PSOE, PP, Ciutadans, Unides Podem i Vox.

Nit electoral

IB3 també oferirà una cobertura especial per a informar sobre la nit electoral, a través de dos programes en IB3 Ràdio (20.00 hores) i IB3 Televisió (19.00 hores), que es prolongaran fins que es coneguin els resultats complets.

A les 20.00 hores, just després del tancament dels col·legis electorals, IB3 farà públics els resultats d'una enquesta mitjançant 'tracking', encarregada per RTVE i la Federació d'Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (Forta).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.