Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa (MÉS-Esquerra) vol reclamar a Madrid la jornada laboral de 34 hores

34429
Balboa i Santiago durant l'acte celebrat aquest diumenge. | MÉS-Esquerra

El cap de llista de MÉS-Esquerra, Guillem Balboa, ha explicat aquest diumenge les propostes de la seva coalició en matèria de treball i pensions.

Una de les propostes que ha defensat el candidat és la d'establir una jornada laboral de 34 hores «per redistribuir el treball, ajudar a la conciliació familiar i lluitar contra el canvi climàtic» evitant desplaçaments.

Tal com ha explicat Balboa, MÉS-Esquerra vol «impulsar un nou marc de relacions laborals, i això ha de començar per derogar les reformes laborals del PP i el PSOE». A més, els ecosobiranistes també proposen eliminar la bretxa salarial entre homes i dones i blindar per llei les pensions per evitar privatitzacions.

La consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, també ha participat en la roda de premsa i ha explicat que la presència de la coalició al Congrés «contribuirà a tombar la legislació laboral de la dreta neoliberal» i «impulsarà un nou model econòmic menys centrat en els serveis i que sigui capaç de redistribuir la riquesa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.