Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La zona comercial dels Geranis de Palma actualitza la seva imatge amb dissenys de Melicotó

34567
Imatge dels comerciants de la zona dels Geranis amb els nous cartells. | PIMECO

La zona dels Geranis de Palma compta a partir d'ara amb una nova imatge comercial, amb nous cartells en les dues entrades de la zona, així com amb unes bosses de roba i clauers que es donaran als prop de mig centenar de negocis de l'àrea.

Segons ha informat l'Associació del Petit i Mitjà Comerç (Pimeco), tots els dissenys han estat elaborats per l'equip de creatius de Melicotó.

El president de l'Associació de Comerciants dels Geranis, Mateu Cunill, ha explicat que «iniciatives com aquestes són molt bones per als petits comerciants perquè ens cohesionen sota una mateixa imatge i ajuden a donar-nos visibilitat».

A més Cunill ha volgut destacar la tasca que han dut a terme els creatius de Melicotó, «per haver elaborat un disseny molt fresc i en sintonia del qual volíem transmetre els comerciants de la zona».

En aquest sentit, el president de Pimeco, Toni Fuster, ha manifestat que «campanyes com aquesta són molt útils per a dinamitzar determinades zones comercials i transmetre una imatge de més modernitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.