Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca exigeix al PSOE i Podemos que incloguin mesures per a les Illes Balears al seu acord de govern

34647

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assenyalat aquest dimarts que és necessari que «un nou govern progressista tengui en compte les necessitats de les Balears» i que inclogui en el seu programa mesures com la millora del sistema de finançament i l’aprovació definitiva de les parts pendents del Règim Especial de les Balears (REB).

Així mateix, Busquets ha recordat «la necessitat del PSOE i Podemos de cercar més suports» i, per tant, «de comptar amb les forces sobiranistes d’arreu de l’Estat». Segons ha assenyalat la coordinadora de MÉS, «la governabilitat de l’Estat espanyol passa per cercar una situació democràtica i dialogada a la qüestió catalana».

Bel Busquets ha assegurat que, a pesar de tot, «es tracta d’una bona notícia que les dues principals forces progressistes de l’Estat es posin d’acord per governar juntes, de la mateixa manera que sempre hem sabut fer a Mallorca i a les Balears». Per últim, Busquets ha lamentat que «la bona notícia arribi sis mesos tard». «L’acord que ha estat possible avui ho hauria d’haver estat abans de reforçar de frustrar la ciutadania amb unes noves eleccions i reforçar l’extrema dreta, que ara té 52 diputats», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.