Setmanari d'informació local - 138 anys

Salvem Camp Redó critica la «inacció» de Cort en la rehabilitació dels habitatges socials de la zona

34719
La plataforma Salvem Camp Redó ha criticat la «inacció» de l'Ajutament en la rehabilitació dels habitatges socials de la zona. | dBalears/Arxiu

La plataforma veïnal Salvem Camp Redó ha criticat aquest divendres la «inacció» de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma en la rehabilitació dels habitatges socials d'aquesta zona de la ciutat.

Segons han detallat des de l'entitat, aquest divendres s'ha celebrat una reunió entre la regidora d'Urbanisme, Neus Truyol, el Gerent del PMH-RIBA i el Coordinador de Districte Nord, Miquel Ángel Barceló, amb la 'Federació de Veïnats de Sa Ciutat de Palma', l'Associació Camp Redó Can Roig i la Plataforma Salvem Camp Redó.

Segons han indicat des de la plataforma, la regidora ha reconegut que no hi ha cap pla de rehabilitació integral previst per a l'edificació dels 24 blocs socials.

Així, des de l'entitat veïnal han considerat que l'Ajuntament incompleix els projectes de reforma promesos en aquesta zona de la ciutat i han assenyalat la «necessitat» de plantejar un pla integral per als habitatges socials.

Per això, han sol·licitat una audiència amb tots els grups polítics que formen l'actual govern de Cort, juntament amb la 'Federació de Veïnats de Palma' i l'Associació Camp Redó Can Roig per «desbloquejar la situació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.