Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca aposta per un pressupost centrat en la promoció turística

34731
El Consell aposta per la promoció turística. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca ha atorgat al Departament de Turisme i Esports de la institució insular 16,7 milions d'euros amb els quals es pretenen «potenciar noves vies de promoció turística» i l'«impuls de la marca Mallorca».

Segons ha informat el Consell aquest dissabte, la partida més destacada de l'àrea de Turisme és la que gestionarà la Fundació Mallorca Turisme, amb 6,4 milions d'euros que es destinaran «íntegrament» a la promoció turística de la marca Mallorca.

En aquest sentit, ha informat la institució insular, l'estratègia s'enfocarà «principalment» en els mercats 'prioritaris', és a dir, Regne Unit, l'Estat espanyol, Alemanya i països nòrdics, amb la intenció de promocionar la temporada mitjana i baixa. Es promocionaran «especialment» quatre productes turístics: naturalesa, cultura i gastronomia, congressos i el sector del luxe.

A més, el Consell ha assenyalat que en les accions de promoció tindran «especial importància» les eines digitals i els nous canals. Unes accions que, ha explicat, vindran determinades en el «primer Pla estratègic de promoció turística de Mallorca», elaborat amb col·laboració pública i privada que es presentarà a principis de 2020.

D'altra banda, la institució insular aposta per la promoció turística en l'àmbit municipal, ja que ha anunciat que es desenvoluparà, «per primera vegada», una xarxa d'oficines d'informació turística de Mallorca a tots els municipis, donant-se un increment de 240.000 a 300.000 euros en les subvencions per informació turística i per «millorar» les oficines locals.

Quant a la partida pressupostària que el Consell destinarà a la Mallorca Film Commission (MFC), departament que depèn de la Fundació Mallorca Turisme, ascendeix als 600.000 euros per a «fomentar l'audiovisual». Així mateix, la MFC gestionarà una línia de finançament, dotada amb 150.000 euros, dedicada a promoure l'Illa com a plató de rodatges per a productors i directors internacionals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.