Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca acabarà de debatre i votarà la Ponència d'Organització el proper 23 de novembre

34735
Imatge de l'Assemblea de MÉS per Mallorca celebrada aquest dissabte a Santa Maria. | MÉS per Mallorca

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha explicat aquest dissabte que la formació no ha conclòs el debat i aprovació definitiva de la Ponència d'Organització a la reunió de la IV Assemblea General duita a terme a Santa Maria del Camí. Per tant, serà dissabte que ve, 23 de novembre, que s'acabarà d'enllestir aquest document. Serà al Teatre Municipal de Binissalem, on ja hi havia previst el debat i votació de la Ponència Política el mateix dia.

Per la dirigent ecosobiranista, l'assemblea ha servit per «traçar el full de ruta dels propers anys amb el màxim de participació, diàleg i consens» i, amb aquest objectiu, conclourà la setmana que ve. «Ja havíem organitzat aquesta IV Assemblea sent conscients que necessitàvem debatre i prendre les decisions amb el màxim consens», ha precisat Busquets.

Segons ha explicat Busquets, «les aportacions han anat encaminades a reforçar la participació i l'assemblearisme i garantir la màxima participació dels militants i simpatitzants». L'organització ha dissenyat «l'estructura interna» durant aquest debat de la Ponència d'Organització i acabarà de «parlar de les idees i els trets identitaris de MÉS per Mallorca» a la Ponència Política de la setmana que ve. Busquets ha assegurat que MÉS seguirà sent el referent polític «de l'ecologisme, el sobiranisme, el feminisme, les esquerres i de qualsevol persona que vulgui transformar aquest país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.