Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença un curs d'autoprotecció per a víctimes de violència de gènere en la Policia Local de Palma

34753

La Policia Local de Palma imparteix des d'aquest dilluns un nou curs d'autoprotecció per a víctimes de violència de gènere. El curs, que es realitza cada sis mesos, pretén potenciar l'autoestima de les alumnes, fent-los veure el seu potencial, així com ensenyar-los a defensar-se de possibles agressions.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha saludat a les 12 participants d'aquesta edició, que comença aquest dilluns i dura fins dijous que ve. Adrover li ha recordat a les participants «tot el ventall» de possibilitats que l'Ajuntament ofereix a les dones que han sofert aquest tipus de delicte.

La cap més gran de la Unitat de Policia Judicial, Antònia Barceló, ha valorat «la gran tasca que fan els professionals de la Unitat de Protecció Familiar» i ha recordat que els cursos d'autoprotecció forma part de la 'Carta de compromisos' de l'Ajuntament de Palma amb la ciutadania.

Aquests cursos han tingut una gran acceptació i s'han realitzat ja nombroses edicions per les quals han passat més de 200 alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.