Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca només tendrà un coordinador i crearà una Comissió Permanent

34881
Balboa i Busquets s'han acomiadat de la seva tasca al capdavant del partit. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha celebrat aquest dissabte al Teatre Municipal de Binissalem la segona sessió de la seva IV Assemblea General. En aquesta trobada, s’ha enllestit el debat i aprovació de les ponències d’organització i política. Ara, només queda la sessió del proper divendres, 29 de novembre, en que s’elegiran les persones que assumiran la direcció del partit i que formaran part dels diferents òrgans de decisió.

Pel que fa a l’organització, la coordinadora general, Bel Busquets, ha explicat que «hi haurà una Permanent, que gestionarà el dia a dia, i una Executiva que s’encarregarà d’executar les decisions que emanin de l’Assemblea. A part d’això, hi haurà un Consell Polític, que és un espai de debat ideològic i estratègic, i una Assemblea, que és el màxim i més ampli òrgan de presa de decisions».

Així mateix, ha afegit que «en aquest àmbit, la única novetat significativa és el sorgiment d’aquesta Permanent», així com el fet que la formació ara només podrà tenir un únic coordinador general.

Pel que fa al debat ideològic i estratègic de la ponència política, Busquets ha dit que «la ponència política marca la línia que ha de seguir MÉS en els següents dos anys, és un continu repensar-nos i relacionar-nos amb la societat per transformar-la i ser el referent de l’ecologisme, del mallorquinisme polític, de la justícia social i del feminisme».

Així mateix, la coordinadora general, ha explicat que l’Assemblea li han servit tant a ella com a l’altre co-coordinador general de la formació, Guillem Balboa, per acomiadar la seva tasca de dos anys al capdavant del partit i agrair la feina i la implicació a la militància. «Avui ha estat el moment en el qual en Guillem i jo tancam una etapa i feim una passa al costat per centrar-nos en la representació institucional al Consell de Mallorca», ha declarat Busquets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.