Setmanari d'informació local - 138 anys

Retiren la bandera espanyola de l'Ajuntament d'Escorca

34975

El batle d'Escorca i president de la junta local del PP, Toni Solivellas, ha publicat una piulada al seu compte de Twitter el la que hi diu: «Aquest cap de setmana passat han robat la bandera espanyola de l?Ajuntament d'Escorca. També aquest cap de setmana hi havia un seminari del grup Blanquerna. Casualitats de la vida».

De la seva banda, el Grup Blanquerna ha respost: «Aquest dimecres Toni Solivellas, que, casualment, és el batle d'Escorca per un partit que, casualment, dona suport al qüestionament del nostre autogovern, manté pactes vergonyosos amb formacions masclistes, homòfobes i racistes i aplaudeix el processament de representants públics per penjar símbols no partidistes a les institucions, insinua que el Grup Blanquerna ha 'robat' la bandera espanyola del balcó de l'Ajuntament d'Escorca.

Idò resulta que, casualment, el Grup Blanquerna no és responsable d'aquest fet.

En qualsevol cas, sigui qui sigui qui l'ha retirat, ho ha fet en l'exercici de la seva llibertat a expressar el rebuig cap a un símbol que, en cap cas representa tots els mallorquins. I que és el símbol de l'opressió i el patiment de milers de mallorquins».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.