Setmanari d'informació local - 138 anys

Descobreix com diferenciar-te portant vestit de jaqueta

34991

Hi ha ocasions en les quals el dress code obliga a portar vestit, i diferenciar-se dels altres pot resultar si més no complicat, sigui en l'oficina o en qualsevol esdeveniment en el qual imperi la formalitat. El color que sol predominar és el blau marí, probablement per ser un to intermedi, ni molt clar ni fosc en excés. I això es converteix en un primer punt pel qual resulta fàcil coincidir amb la resta.

Així les coses, sembla evident que una de les formes més fàcils de marcar la diferència amb els altres és parar esment als detalls. En primer lloc, és fonamental trobar una talla adequada, fixant-te que les espatlles de la jaqueta es trobin en el seu lloc, i la cinturilla dels pantalons no oprimeixi ni rellisqui. Després de comprovar que et queda bé, l'últim serà arreglar-ho per a acabar d'ajustar-ho, la qual cosa sol passar per retallar els baixos i les mànigues.

Es pot adaptar aquest clàssic amb les tendències de l'actualitat

Saber això ja és més que suficient per a poder jugar amb cert avantatge. A continuació, l'objectiu serà adaptar el model de manera que encaixi amb les tendències actuals. Òbviament, això no vol dir que sigui necessari renovar tots els vestits que tens guardats en el teu guarda-roba, sinó que tan sols hauràs de combinar el que utilitzaràs de manera diferent, i conèixer quins són els accessoris més apropiats per a fer-ho. En Lyst tens una àmplia varietat d'ells.

No obstant això, si compres algun vestit nou et recomanem que segueixis els consells de Cary Grant, qui ha estat considerat un dels homes més elegants de tot el món: invertir en el millor que puguis fer-ho i evitar l'exageració de les modes actuals. És millor decantar-se per la "moda mitjana", és a dir, els estàndards clàssics en la seva versió actualitzada.

Com portar la corbata i la camisa amb el teu vestit de jaqueta

Tornant al tema que ens ocupa, cap ara preguntar-se quina és la millor manera de combinar el vestit, tenint en compte les tendències d'aquest any. Doncs bé, n'hi ha prou amb fixar-se en les passarel·les internacionals per a trobar la resposta: el millor és combinar corbata i camisa en el mateix color o estampat, podent-se fins i tot ampliar el catàleg de possibilitats apostant tot a un mateix color al qual s'afegeix el vestit.

Algunes signatures han seguit aquesta tendència en tons torrats, si bé des de l'estiu passat es van aventurar ja a barrejar la camisa i la corbata a joc. En altres cases han fet una aposta forta per la formalitat, combinant vestits foscos amb camises i corbates que comparteixen el mateix estampat. Altres dissenyadors opten per enfosquir la paleta fins a arribar a la marró xocolata, en tant que els cal continuen veient en el blau marí la seva aposta segura.

Per a aquells que encara tinguin dubtes sobre com poden quedar aquestes combinacions a sol color, el millor és comprovar la carta completa dels tons de la tardor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.