Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol diu que l'Oficina de Drets Lingüístics assegurarà «el dret de les dues llengües oficials»

35099

La presidenta del Govern de les Balears, Francina Amengol, ha afirmat aquest dimarts, durant la celebració del ple del Parlament, que l'Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics de Balears assegurarà «el dret a l'ús de les dues llengües oficials» de les Balears.

Així s'ha expressat aquest dimarts la presidenta del Govern davant la pregunta de la portaveu adjunta de Cs, Patricia Guasp, en seu parlamentària. En aquest sentit, Guasp ha acusat la presidenta «d'abraçar al nacionalisme», amb l'articulació d'aquesta oficina, al que Armengol ha contestat que «no entrarà» en aquest debat, alhora que ha considerat que «seguir el discurs de VOX» no ha tengut bons resultats a Cs.

En aquest sentit, la portaveu adjunta de Cs també ha demanat a la presidenta que «abandoni la seva immersió lingüística i ideològica». Finalment, Armengol ha argumentat que si una llengua minoritària no rep el suport de l'administració, corr el perill de «recular» enfront de la llengua majoritària, alhora que ha insistit en el fet que no vol entrar en el «conflicte i la crispació amb les llengües».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.