Setmanari d'informació local - 138 anys

Negueruela diu que gràcies a l'impost turístic hi ha recursos «per a polítiques mediambientals»

35135

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha destacat en el marc del Cimera del Clima (COP25), que se celebra aquests dies a Madrid, que «gràcies a la posada en marxa de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS)» a les Balears, es disposa de «recursos per a executar polítiques mediambientals».

Davant 150 assistents, el conseller ha defensat aquest dimecres l'aposta del Govern «per aconseguir un turisme més sostenible i respectuós amb el medi ambient». Negueruela ha participat en un panell de debat en el qual, sota el títol 'Cap a un model de turisme sostenible', ha desgranat les iniciatives impulsades per les Illes en els últims anys a favor del medi ambient i la sostenibilitat.

El conseller ha destacat el compromís del Govern amb aquestes qüestions, amb «iniciatives pioneres» com la llei de canvi climàtic, la limitació de vehicles a Formentera o l'impuls d'accions encaminades «a la circularitat i la sostenibilitat en el sector turístic». Negueruela ha recordat que el «major actiu de les Balears és el seu patrimoni natural», per la qual cosa ha advocat per «aconseguir mecanismes de sostenibilitat perquè l'activitat turística pugui tenir un llarg recorregut».

Negueruela ha destacat «la importància» de treballar de manera conjunta amb el sector privat per a abordar aquestes qüestions i ha recordat que totes aquestes mesures «han estat molt apreciades pel sector turístic de les Illes». «El turista percep que apostam per la sostenibilitat».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.