Setmanari d'informació local - 138 anys

L'exèrcit espanyol celebra la immaculada a Palma: «Defensarem les Illes i Espanya si és necessari»

35231
Imatge de l'acte militar celebrat aquest diumenge a Palma. | E.P.

Desenes de persones han assistit aquest diumenge a la celebració del dia de la Immaculada Concepció, patrona de la Infanteria espanyola, a l'Aquarterament de Jaume II de Palma.

L'acte ha estat presidit pel comandant general de les Balears, Fernando García Blázquez, qui ha passat revista a les tropes presents, saludat a les autoritats, el públic assistent i ha donat les condecoracions de reconeixement militar i constància. També ha reconegut al personal que durant aquest any ha passat a la reserva.

Amb tot, l'encarregat de fer l'al·locució en el transcurs de la jornada ha estat el coronel i cap del regiment Palma 'Núm. 47' Víctor Pujol de Lara que ha insistit en el fet que «la nostra infanteria continua sent la millor del món».

D'altra banda, preguntat pels objectius marcats, el coronel Pujol de Lara ha assenyalat que «sempre solen ser els mateixos, encara que sempre s'intenta ser millor infant i aquest és l'objectiu marcat».

També se li ha preguntat pel nombre d'efectius de què disposa, i en aquest sentit, Pujol de Lara ha dit comptar amb «el nombre adequat per a defensar les Illes i Espanya si és necessari, i sobretot per servir al poble espanyol».

Finalment, el coronel i cap del Regiment palma 'Núm. 47' ha fet referència al fet que efectius de les Balears seran destinats a missions a l'Iraq i Líban; així com, ha recordat, que ja hi ha personal a Somàlia. Abans de finalitzar l'acte s'ha retut homenatge als que van donar 'la vida per Espanya' i s'ha celebrat una desfilada de les unitats presents.

Cal destacar que a la celebració hi han assistit autoritats civils. Entre ells s'ha vist al president del Parlament de les Balears, Vicenç Thomas. També han acudit a l'acte la consellera d'Administracions Pública i Modernització, Isabel Castro, i el delegat del Govern en funcions, Ramon Morey. A més han acudit representants de partits com el PP, Ciudadanos i Vox.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.